Individuele Trompetles volwassenen

Beschrijving


Nog beter trompet leren spelen? Of juist beginnen met trompet spelen? Grijp nu de kans! Trompetlessen van een professionele docent, afgestemd op de wensen en interesses van de leerling. Matthijs Valkenwoud is professioneel trompettist, werkzaam in verschillende (begeleidings-)orkesten en bands. Hij is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium als trompettist en heeft vele jaren ervaring in lesgeven. In de lessen kunnen verschillende stijlen behandeld worden, onder anderen klassiek, pop en jazz. Trompet les voor volwassenen op alle niveau’s. Meer weten? matthijsvalkenwoud@gmail.com

Wat je moet weten

De les is speciaal voor volwassenen
Je krijgt les
De lessen zijn op de het Koorenhuis op de Prinsegracht
Kosten zijn € 22,69- incl. BTW voor een les van 30 minuten, de eerste proefles is gratis

Over de docent


Als professioneel trompettist met veel ervaring in vele orkesten en bands heb ik altijd tijd vrij gemaakt om les te geven, bij muziekscholen, muziekverenigingen en ook als privédocent. In mijn privé lespraktijk is er de ruimte om mensen op maat te helpen.

Als musicus bij onder andere Joop van den Ende Theaterprodukties, Het Pomenade Orkest, Holland Orkest Combinatie en Orchestra Particolare heb ik geleerd hoe belangrijk een goede basistechniek is. Als uitvoerend trompettist merk ik elke dag weer hoe je daar op kunt vertrouwen met je optredens. Muzikaliteit en een goede techniek met elkaar in verbinding stellen levert de goede balans om een goede performance neer te zetten.
Mijn ervaring uit de praktijk is de basis van mijn lessen, dat wil ik graag met je delen.


Informatie


Docent:

Matthijs Valkenwoud

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Muziek

Locatie:


Aantal lessen:

Kosten:

38 lessen per seizoen

€ 22,69- per les incl. BTW,-

Matthijs Valkenwoud

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.