Harples voor volwassenen

Beschrijving


De harp is het instrument dat bij iedereen tot de verbeelding spreekt. En hoe vaak heb ik al gehoord: ‘Goh harp, dat wilde ik vroeger ook altijd spelen.’ Nu is je kans! Je bent nooit te oud voor muziek.
Tijdens gezellige en inspirerende lessen leer je de verschillende kanten van de harp kennen. Van volksmuziek tot klassiek. Is er een speciaal stuk of nummer dat je graag zou willen spelen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en gaan we ons best doen.

Door het spelen van harp verbetert onder andere:

• Het naar details leren luisteren;
• De fijne motoriek;
• De concentratie.
• Daarnaast is harpspelen een moment van rust en ontspanning.

Interesse gekregen?

Neem dan contact op met Ingrid voor meer informatie of voor een afspraak voor een gratis proefles.

Wat je moet weten

De les is speciaal voor volwassenen
Je krijgt Privé les
De lessen zijn op de Spijkermakersstraat
Kosten zijn €111,- per maand. Hiervoor krijg je elke schoolweek 50 minuten les. De eerste twee maanden krijg je 30% korting.

Over de docent


Ik ben Ingrid Cornelisse, een enthousiaste harp docent. Naast het les geven verdiep ik me in de ontwikkeling van kinderen en hoe deze ondersteund worden.

Tijdens mijn lessen probeer ik bij te dragen aan de ontwikkeling van mijn leerlingen. Ik werk niet alleen aan de technische en muzikale ontwikkeling maar ook aan de persoonlijke groei. Als het nodig is werk ik aan zelfvertrouwen, concentratie en de executieve functies.


Informatie


Docent:

Ingrid Cornelisse

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Muziek

Locatie:


Ingrid Cornelisse

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.