Groepsles harp (kinderen)

Beschrijving


Ga je mee op muzikale ontdekkingsreis door de wereld van de harp? Dan gaan we samen op avontuur.
We gaan ontdekken welke geluiden de harp allemaal kan maken. We gaan je lievelingsliedje vinden en onze eigen muziek maken. In mijn lessen aan kinderen besteed ik aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling. De lessen sluiten aan op de leerling. Door in een groep op jonge leeftijd muziekles te krijgen verbetert onder andere:

• Het naar details leren luisteren;
• De fijne motoriek;
• De concentratie.

Voor privé les wordt er een knipkaart aangeboden. U kunt zelf beslissen of er per 5 of per 10 lessen van 50 minuten betaald wordt. Voor de eerste tien lessen wordt er een starterspakket aangeboden, hiervoor krijg je de volgende benodigdheden:

• 10 lessen van 50 min
• Aanschaf van één methode
• Een map om alle bladmuziek in te bewaren;
• Een schriftje

Interesse gekregen?
Neem dan contact op met Ingrid voor meer informatie of voor een afspraak voor een gratis proefles.

Wat je moet weten

De les is speciaal voor kinderen
Je krijgt Privé les
De lessen zijn op de Spijkermakersstraat
Kosten zijn €111,- per maand. Hiervoor krijg je elke schoolweek 50 minuten les. De eerste twee maanden krijg je 30% korting.

Over de docent


Ik ben Ingrid Cornelisse, een enthousiaste harp docent. Naast het les geven verdiep ik me in de ontwikkeling van kinderen en hoe deze ondersteund worden.

Tijdens mijn lessen probeer ik bij te dragen aan de ontwikkeling van mijn leerlingen. Ik werk niet alleen aan de technische en muzikale ontwikkeling maar ook aan de persoonlijke groei. Als het nodig is werk ik aan zelfvertrouwen, concentratie en de executieve functies.


Informatie


Docent:

Ingrid Cornelisse

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Muziek

Locatie:


Ingrid Cornelisse

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.