Flamencoles gevorderden

Beschrijving


Voor gevorderde flamencodansers, die houden van optreden en oefenen. Met deze groep is al heel wat repertoire opgebouwd; Tientos, Guajiras, Bulerias, Seguiriyas en Tangos de Malaga kwamen oa aan bod en dit repertoire wordt onderhouden en verdiept. Toch begint iedere les weer bij het begin en blijven we met plezier en inzet werken aan houding, mooi en zuiver voetenwerk en begrip van het compas.

Bij het gevorderde niveau zal ook dit jaar weer aan n theatrale voorstelling gewerkt gaan worden, waarin het thema alles met flamenco te maken zal hebben.

Vanuit de leerlingen zelf is het idee opgekomen om n centraal thema te interpreteren met stukjes dans, muziek, ritme en dramatische expressie, om er op die manier een kort theaterstuk van te maken. Met veel zin ga ik, wederom samen met gitarist Timen, palmero Rogier, cajista Marlon en de leerlingengroep met dit gegeven aan de slag. Nieuwelingen met een goed flamenconiveau zijn uiteraard ook van harte welkom om zich in te schrijven.

  • Gevorderden
  • 36 lessen (2 blokken)
  • Dinsdag: 20.15 – 21.30
  • Plaats: Danszaal 0.12 van het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
  • Aanmelden en informatie: masflamenco@hotmail.com 06-21698384

Mascha heeft 8 jaar in Sevilla gewoond, het flamencohart van Andalucia, waar de flamenco vandaan komt. Daar leerde zij alles over de onlosmakelijke relatie tussen zang, gitaar en dans. Zij geeft al meer dan 20 jaar les en is officieel bevoegd flamencodocent. Uiteraard put zij tijdens haar lessen uit haar rijke flamenco-ervaring in Spanje, maar ook uit de vele optredens die zij nog steeds in NL doet en de workshops die zij volgt.

Na haar Spanje-periode heeft zij zich eveneens in yoga verdiept. Al deze kennis en ervaring neemt zij mee in haar lessen, die uitdagend en gezellig zijn en altijd worden begeleid door een gitarist.

www.masflamenco.nl

 

Over de docent


Mascha heeft 8 jaar in Sevilla gewoond, het flamencohart van Andalucia, waar de flamenco vandaan komt. Daar leerde zij alles over de onlosmakelijke relatie tussen zang, gitaar en dans. Zij geeft al meer dan 20 jaar les en is officieel bevoegd flamencodocent. Uiteraard put zij tijdens haar lessen uit haar rijke flamenco-ervaring in Spanje, maar ook uit de vele optredens die zij nog steeds in NL doet en de workshops die zij volgt. Na haar Spanjeperiode heeft zij zich eveneens in yoga verdiept. Al deze kennis en ervaring neemt zij mee in haar lessen, die uitdagend en gezellig zijn en altijd worden begeleid door een gitarist.


Informatie


Docent:

Mascha Meijman

Doelgroep:

English,
Other languages,
Volwassenen

Discipline:

Dans

Locatie:

Danszaal 0.12 van het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Mascha Meijman

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.