Flamencoles gevorderden

Beschrijving


Voor gevorderde flamencodansers, die houden van optreden en oefenen. Met deze groep is al heel wat repertoire opgebouwd en zij staat vaak op de bühne. Gedisciplineerd beginnen wij iedere les weer bij het begin en blijven met plezier en inzet werken aan houding, mooi en zuiver voetenwerk en begrip van het compas. Maar ook theatraliteit, kostuums en attributen krijgen alle aandacht.

Ook dit cursusjaar wordt er met het gevorderde niveau aan een theatrale voorstelling gewerkt, waarin het thema alles met flamenco te maken heeft. De lessen worden gegeven door Mascha Meijman en soms zal Erminia Fernandez Cordoba invallen.

Afgelopen jaar hebben we aan het stuk ‘Cachito de Cai’ gewerkt. In dit stuk zitten allemaal korte stukjes dans die geïnspireerd zijn op de voor Cadiz zo typische stijlen, als, Alegrias, Tanguillos en Bulerias. Met veel zin ga ik, wederom samen met gitarist Timen, palmero/gitarist Rogier en de leerlingengroep met dit gegeven aan de slag, om zondag 18 sept 2022 met n geweldige show te komen!

Daarna zullen we verder gaan met de voorbereiding van een nieuwe show, die gecentreerd zal zijn, rond de stad Granada. Dan zullen stijlen als, Zambra, Granaina en Tarantos de revue passeren.

Deze les is geschikt voor flamencoleerlingen met minimaal 10 jaar leservaring en veel zin om te oefenen

 • Flamencoles gevorderden
 • Dinsdag 20.15 – 21.30 uur
 • Als nieuweling, kun je di 20 sept een proefles doen a €20.00,- die je contant moet betalen bij de eerste les.
 • Data blok I (11 lessen): start 6 sept tot en met 29 nov 2022, (herfstvakantie op 18 en 25 okt) Prijs: €220,00
 • Data blok II (11 lessen): start 6 dec 2022 tot en met 14 mrt 2023, (kerstvakantie 27/1 en 3/1, voorjaarsvakantie 21/2 en 28/2), Prijs: €220,00
 • Data blok III (11 lessen): start 21 mrt tot en met 20 juni 2023, (meivakantie 25/4 en 2/5 ), Prijs: €220,00
 • Ieder blok, betalen VOOR de eerste lesdag op reknr: NL03 INGB 0007 8988 70 tnv Masflamenco te Utrecht
 • Bij betaling van drie blokken in één keer (33 lessen) ontvang je een korting van € 50.
 • Voor alle betalingen geldt geen recht op retour bij ziekte of uitval.
 • Plaats: Danszaal 0.12 van het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
 • Aanmelden dmv betaling. Informatie: masflamenco@hotmail.com of 06-21698384

www.masflamenco.nl

Over de docent


Mascha heeft 8 jaar in Sevilla gewoond, het flamencohart van Andalucia, waar de flamenco vandaan komt. Daar leerde zij alles over de onlosmakelijke relatie tussen zang, gitaar en dans. Zij geeft al meer dan 20 jaar les en is officieel bevoegd flamencodocent. Uiteraard put zij tijdens haar lessen uit haar rijke flamenco-ervaring in Spanje, maar ook uit de vele optredens die zij nog steeds in NL doet en de workshops die zij volgt. Na haar Spanjeperiode heeft zij zich eveneens in yoga verdiept. Al deze kennis en ervaring neemt zij mee in haar lessen, die uitdagend en gezellig zijn en altijd worden begeleid door een gitarist.


Informatie


Docent:

Mascha Meijman

Doelgroep:

English,
Other languages,
Volwassenen

Discipline:

Dans

Locatie:

Danszaal 0.12 van het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Mascha Meijman

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.