Flamenco Beginners

Beschrijving


Flamencoles Beginners  Den Haag – 12 lessen – prijs € 210  – Start 14 sept 2023.

Flamencolessen voor beginners worden gegeven door de Sevillaanse Maria Robles. Als lerares legt Maria de nadruk op het plezier van het dansen en het ontwikkelen van een klassieke basis met mooie, elegante bewegingen. Behalve de danstechniek en individuele aandacht vindt zij het belangrijk dat de leerlingen het gevoel achter de bewegingen en de muziek leren begrijpen, wat het dansplezier nog verder verdiept.

Maria geeft haar lessen met passie en gevoel. Als Sevillaanse danseres in Nederland mist zij elke dag het samenzijn met haar muzikale familie, wat haar motiveert om in haar lessen diezelfde warme sfeer te creëren. Ze danst, zingt, speelt cajón, roept Spaanse kreten… alles om haar leerlingen het echte flamencogevoel bij te brengen.

  • Flamencoles voor beginners 
  • Start donderdag 14 sept 2023
  • Lessen van 60 min. | Prijs per blok van 12 lessen: €210,-
  • Locatie: dansstudio Koorenhuis Prinsengracht 27 Den Haag
  • Data van dit blok 14 – 09-2023 tot en met 07 –12- 2023
  • Tijdstip: donderdag 18:30 – 19:30 Tangos
  • Proefles donderdag 14 sept 17,50 contant te betalen
  • INSCHRIJVING en meer informatie info@mariarobles.nl Telefonisch via: 0611144838
  • Het lesgeld dient contant te worden voldaan op de eerste les of betalen VOOR de eerste lesdag op reknr: NL85INGB0008963327 tnv Maria Robles 
Maria Robles

Over Maria Robles

Maria Robles (Sevilla, 1975) studeerde klassiek ballet, Spaanse dans en flamenco aan het Conservatorium van Sevilla, samen met bekende klasgenoten als Pastora   Galván en Rubén Olmo. Daarnaast volgde ze een vierjarige theateropleiding aan de hogeschool Centro Andaluz de Teatro van Sevilla. Flamencoles volgde ze bij dansers als Javier Latorre, Juan Carlos Lérida en Rocío Molina.

Ze geeft al meer dan twintig jaar dansles en diverse workshops in Nederland en door heel Europa. Naast het lesgeven treedt ze op als danseres en zangeres, onder andere samen met haar zussen in flamencogroep Mala Sangre maar ook met veel andere artiesten.

Op het podium voelt Maria zich thuis; dansend en zingend straalt zij volop kracht en geluk uit. Ze weet het publiek te raken met haar sterke expressie en aanstekelijke liefde voor de flamenco.

WWW.MASFLAMENCO.NL

Over de docent


Mascha heeft 8 jaar in Sevilla gewoond, het flamencohart van Andalucia, waar de flamenco vandaan komt. Daar leerde zij alles over de onlosmakelijke relatie tussen zang, gitaar en dans. Zij geeft al meer dan 20 jaar les en is officieel bevoegd flamencodocent. Uiteraard put zij tijdens haar lessen uit haar rijke flamenco-ervaring in Spanje, maar ook uit de vele optredens die zij nog steeds in NL doet en de workshops die zij volgt. Na haar Spanjeperiode heeft zij zich eveneens in yoga verdiept. Al deze kennis en ervaring neemt zij mee in haar lessen, die uitdagend en gezellig zijn en altijd worden begeleid door een gitarist.


Informatie


Docent:

Mascha Meijman

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Dans

Locatie:


Mascha Meijman