Dwarsfluitles

Beschrijving


Fluitlessen zijn op afspraak te maken. Hierdoor zijn de leerlingen flexibel: per keer kan gekeken worden wanneer de volgende afspraak gemaakt wordt. Ook kan gekozen worden voor een vast terugkerend moment, bv. elke dinsdagmiddag een half uur.

Wat je moet weten

De les is speciaal voor alle
Je krijgt op aanvraag les
De lessen zijn op de Dr. L.J.Rogierstraat 80, 2552LB Den Haag
Kosten zijn 22,50€ per half uur.

Over de docent


Ik ben sinds 1990 enthousiast fluitdocent. Het plezier hebben in het musiceren weet ik te vergroten door in te spelen op de persoonlijke wensen van de leerling. Of je graag een fluitconcert of een musicalnummer wilt kunnen spelen, het kan allemaal.
Doordat ik naast fluit ook schoolmuziek heb gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag kan ik creatieve oplossingen voor de leerlingen aanreiken. Naast dwarsfluitlessen heb ik op het Koorenhuis vele jaren kindercursussen gegeven. Daardoor heb ik veel affiniteit in het lesgeven aan kinderen. Naast fluitlessen geef ik ook theorieles. Mijn enthousiasme voor muziek, vakmanschap en betrokkenheid bij de leerling zijn de basis voor de kwaliteit van mijn lessen. Hierdoor kan de leerling zich in een ontspannen sfeer zo goede mogelijk ontplooien. Het valt me op dat leerlingen na de les met meer energie naar huis gaan. Is dit wat je zoekt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een proefles.


Informatie


Docent:

Berdine van Bemmel

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:


Berdine van Bemmel

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.