De Swingende Kerstbubbels

Beschrijving


Op 28 september starten de repetities met een van de leukste kerstkoren in Den Haag, De Swingende Kerstbubbels!
We repeteren iedere week op woensdag van 19.30 uur tot 21 uur in theater Inde Steeg, Westeinde 165A.
We hebben 5 optredens in de 2 weken voor kerst in de stad, oa op de Royal Christmas Fair en enkele bejaardenhuizen.
Een enthousiaste groep met veelzijdig en swingend repertoire, waaronder It’s the most wonderful time of the year, Let it snow, Sleigh ride en een bijzonder arrangement van Jingle Bells.
Voor info en aanmelding: Anita vd Roest . . nool.roest@ziggo.nl

Over de docent


Annemarie Willems studeerde aan het conservatorium in Utrecht. Daarna gaf ze jarenlang stemvormingslessen bij het Musisch Centrum in Delft. Deze periode sloot ze af met het regisseren en dirigeren van een korte operavoorstelling Der Jasager van Brecht/Weill. In 1984 schreef zij filmmuziek bij de korte film Sophie. Ook heeft zij enkele jaren met improvisatiegroepen in Gouda en Amsterdam gewerkt. Sinds 1996 was ze voor diverse zangcursussen verbonden aan het Koorenhuis in Den Haag.

Als dirigent leidde ze onder meer 3 Jazzkoren in Den Haag, Vrouw&CO in Zoetermeer, 3 personeelskoren bij verschillende ministeries en enkele close harmony groepen.
Sinds januari 2022 heeft zij haar koor- en workshop activiteiten afgebouwd en werkt zij met een koor in Wassenaar en jaarlijks vanaf september t/m december met De Swingende Kerstbubbels, naast het geven van privé zanglessen in het centrum van Den Haag.


Informatie


Docent:

Annemarie Willems

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Theater in de Steeg, Westeinde 165A, Den Haag

Aantal lessen:

Kosten:

10

€ € 85. 10 repetities en 5 optredens.,-

Annemarie Willems

Zangdocent

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.