Creatief Schrijven I

Beschrijving


Creatief schrijven I is een schrijftraining voor beginnende schrijvers met interesse in literatuur. Via een mix van proza, poëzie en non-fictie werk je aan je taalgevoel en vergroot je je schrijfgereedschap. Je creativiteit krijgt de ruimte. Weinig theorie, vooral veel doen. Je zult versteld staan van wat er uit je pen vloeit.

Er zijn zes bijeenkomsten en we doen elke week iets anders.  In elke bijeenkomst werk je stap voor stap aan een tekst. Je maakt deze thuis af. Het is nooit fout en er mag gelachen (en gehuild) worden.

Hou je van schrijven en wil je je op dit vlak ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor deze ontzettend leuke cursus.

Vroegboekkorting: Wie zich voor 1 oktober 2023 aanmeldt, krijgt 10 procent korting. De vroegboekkorting geldt niet als je gebruik maakt van een Ooievaarspas. Met een Ooievaarspas betaal je slechts de helft. 

Praktische informatie:

  • Docent: Nynke Feenstra
  • Aantal bijeenkomsten: 6 op dinsdagavond
  • Aantal deelnemers: max. 10
  • Cursusdata: 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november, 12 december 2023
  • Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
  • Prijs: € 265,-

KLIK HIER DOOR NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER OP WWW.NYNKEFEENSTRA.NL

Over de docent


Schrijven is scheppen met woorden, iets nieuws ontdekken, een snaar raken. Schrijven is vooral een kwestie van veel doen. Mijn lessen zijn er op gericht je creativiteit te stimuleren én je schrijftechnieken bij te brengen.  Enne...Laat je vooral niet weerhouden door de gedachte dat je niet goed genoeg bent. Op de middelbare school las de leraar Nederlands mijn opstel voor als voorbeeld van hoe het níet moet. En nu is schrijven mijn grote liefde, iets wat ik dagelijks doe.

Iets over mijn achtergrond: ik studeerde politicologie en deed een journalistieke opleiding. Na zo'n twintig jaar als freelance tekstschrijver te hebben gewerkt, ben ik me gaan specialiseren in familiegeschiedenis/ levensverhaal schrijven. Creatief schrijven deed ik sowieso al naast mijn werk, maar om er goed les in te kunnen geven, heb ik de opleiding tot docent creatief schrijven bij Dactylus gedaan. Ik blijf zelf ook masterclasses en schrijfworkshops volgen, want je bent nooit uitgeleerd.

Mijn cursusaanbod: creatief schrijven, autobiografisch schrijven, familiegeschiedenis of levensverhaal schrijven. Privé-les of ondersteuning bij het schrijven van een levensverhaal of familiegeschiedenis is ook mogelijk.


Informatie


Docent:

Nynke Feenstra

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Schrijven

Locatie:

Het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Aantal lessen:

Kosten:

6

€ 265,-

Nynke Feenstra