Contrabas voor kinderen (6-12 jaar)

Beschrijving


Voor kinderen die beginnen met contrabas maak ik gebruik van de Contrabas-methoden: Vamoosh (Thomas Gregory) en/of Bass is Best! (Caroline Emery).

Die methoden hebben ook een online audio (meespelen), zo kunnen de kinderen de stukken ook thuis meespelen met de begeleiding-online audio.

Met deze methode leren kinderen vanaf de basis liedjes spelen waarbij de techniek, maar met name ook het muzikale plezier centraal staat!

Wat je moet weten

Je krijgt in overleg les.
Locatie: Schoolstraat 17 B, 2511 AW Den Haag (naast het Koorenhuis)

Online lessen is ook mogelijk via Skype, Zoom of Face Time!

Wekelijkse lessen: €25 (30 min.) of €35 / 45 min.
Duolessen: €20 (45 min.)

Contact: nunotorresmarques@gmail.com | 0611174680

Over de docent


Nuno is afgestudeerd als Master of Music aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in '09 en heeft meerdere projecten als bassist en componist/arrangeur. Naast een actief leven als muzikant is Nuno docent piano, contrabas/basgitaar, compositie en muziek theorie; en geeft daarin les aan leerlingen van alle niveaus/leeftijden.


English:
Nuno graduated Master of Music at the Royal Conservatory in The Hague in '09, and has several projects as a bassist and composer/arranger. In addition to an active life as a musician, Nuno teaches piano, contrabass/bass guitar, composition and music theory to all levels/ages; in English, Spanish, Catalan or Portuguese.


Informatie


Docent:

Nuno Torres Marques

Doelgroep:

Expats,
Jongeren,
Kinderen

Discipline:

Muziek

Locatie:

Schoolstraat 17 B, 2511 AW Den Haag (naast het Koorenhuis)

Nuno Torres Marques