Cabaret & Kleinkunst (7 lessen)

Beschrijving


Nieuw: 7 lessen Cabaret/kleinkunst + optreden

Cabaret/kleinkunst is een theatervorm waar je aan de slag gaat met zelfgeschreven teksten, liedjes en gedichten. Dit kan alleen of samen, humoristisch of serieus.

Tijdens 7 lessen krijg je de kans om kennis te maken met cabaret en kleinkunst. Je krijgt de kans om eigen sketches te maken, liedjes, gedichten etc. We sluiten de reeks af met een optreden waarin iedereen een klein stukje kan laten horen en zien. Dit kan individueel, maar eventueel ook bijvoorbeeld als duo of trio.

Mensen met min. 1 jaar speelervaring (theatersport, teksttoneel etc) kunnen zich opgeven. Er is plek voor 10 spelers. Opgeven via mail (theatersportdenhaag@gmail.com)

De eerste les is een proefles, die voor 25 euro gevolgd kan worden. Na deze les, kan je besluiten of je doorgaat met de rest van de cursus.

Praktische info:
Aantal deelnemers: max. 10
Waar: NTB
Docent: Vanes
Kosten: 170,-

Over de docent


Al sinds enige jaren actief in het geven van teambuildings, workshops en cursussen Theatersport & Improvisatie. Oprichter van de grootste theatersportvereniging in Den Haag en geeft met veel plezier aan jong en oud les.

Leerlingen zeggen over hem:

"Wouter heeft de training goed onder controle, en weet waar nodig in te grijpen. Hij staat open voor sturing uit de groep, en heeft een breed arsenaal aan materiaal om allerlei soorten trainingen te geven of te verzorgen."

"Wouter neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de verschillende facetten van de theatersport. Prima training om mee te starten. Op een rustige manier deelt hij zijn jarenlange ervaring."

"Wouter geeft ontspannen training en laat iedereen zijn/haar mogelijkheden ontdekken. Ik ben er elke keer vol energie en met een grote grijns van teruggekomen"


Informatie


Docent:

Wouter Hollander

Doelgroep:

Discipline:

Muziek,
Theater

Locatie:

NTB

Aantal lessen:

Kosten:

7

€ 170,-,-

Wouter Hollander

Theaterdocent, improvisatietrainer, lipdub regisseur