Buiten tekenen

Beschrijving


De ruimte en weidsheid van de stad, haar parken en duinen, zijn een heerlijk onderwerp voor het tekenen. Maar het levert ook vraagstukken op, zoals ‘Hoe kies ik een mooi stuk uit alles dat ik om mij heen zie’, en: ‘Hoe laat ik op papier iets zien van die diepte die ik waarneem?’ Om daar in te leren, zal er uitleg zijn over perspectief, onder meer het lijnperspectief, en compositie. De locaties worden uitgekozen op hun diversiteit, en bereikbaarheid. Allerlei tekenmaterialen kunnen gebruikt worden. Je kunt zelf je keuze daarin maken, of je laten leiden door suggesties van de docent.

Wat je moet weten

  • De les is speciaal voor volwassenen
  • Je krijgt 5 lessen
  • De locatie wordt per les afgesproken
  • Kosten zijn € 95,-; met Ooievaarsps € 47,50 ; met CJP € 90,25 exclusief papier en materiaal

Over de docent


Ardi Brouwer is beeldend kunstenaar (tekenen, pastel en lithografie), en heeft daarnaast bij Stichting Koorenhuis een jarenlange ervaring opgebouwd in het geven van tekenlessen. Plezier in de handeling van het tekenen, maar ook het leren kijken en het waargenomene vertalen naar het tekenblad, staan daarin voorop.


Informatie


Docent:

Ardi Brouwer

Doelgroep:

Volwassenen

Discipline:

Beeldende Kunst

Locatie:

Wordt nog afgesproken.

Ardi Brouwer

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.