Buikdanslessen gevorderden

Beschrijving


Heb je al wat langer buikdans lessen (oriëntaalse dans) gevolgd op halfgevorderd of gevorderd niveau en wil je je verder ontwikkelen? Dan zijn de buikdanslessen op intermediate/advanced level iets voor jou. Tijdens deze lessen leer je techniek, choreografie, improvisatie, de verschillende dansstijlen, het gebruik van attributen, dansen met emotie en muziek beleving en het verder ontwikkelen van je eigen dansstijl.

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor een proefles.
All classes are in Dutch as well as in English.

De buikdans lessen voor intermediate/advanced zijn op dinsdag 20:00.
Alle lessen zijn in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag.
Voor meer informatie en om je aan te melden voor een proefles ga naar de website van MounaMay Dance & Pilates.

 

Over de docent


Buikdans lessen
MounaMay Dance & Pilates verzorgt al 12 jaar wekelijkse buikdans lessen. Je kunt hier buikdans lessen volgen op meerdere niveaus van beginners tot gevorderd. De lessen worden gegeven in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. Er wordt zowel in het Nederlands als in het Engels les gegeven. Naast wekelijkse lessen verzorgt MounaMay Dance & Pilates ook buikdans workshops, privé lessen en groepsoptredens. De lessen worden gegeven door Loraine Mailissa. Zij is danslerares, choreografeert voor haar performance group MounaMay group en treedt ook regelmatig samen op met de groep.

Pilates Lessen
Loraine is ook Pilates instructeur. Je kunt ook Pilates lessen volgen in het Koorenhuis. Dit zijn wekelijkse groepslessen op de mat met maximaal tien deelnemers.
Heb je behoefte om één op één aandacht te besteden aan het verbeteren van je lichaam? Heb je specifieke wensen of klachten en behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Dan kun je een privéles boeken. Of een duo les met een workout buddy.

Personal Fitness training
Wil je fit worden, aan je conditie werken of een strakker lichaam? En heb je behoefte aan iemand om jouw hiermee te helpen? Je kunt in het Koorenhuis ook terecht voor personal Fitness training. Dit kan prive of met een workout buddy.


Buikdans lessen: Voor meer informatie over de buikdans lessen en om je aan te melden ga naar: www.buikdansschooldenhaag.nl

Facebook: www.facebook.com/MounaMay.Buikdans

Pilates lessen: Voor meer informatie over de Pilates lessen of Personal Fitness training en om je aan te melden ga naar: www.pilatesstudiodenhaag.nl

Facebook https://www.facebook.com/mounamaypilatesdenhaag/.


Informatie


Docent:

Loraine Mailissa

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Dans

Locatie:

Cloud Dance Lab, De Constant Rebecqueplein 20-B, Den Haag

Loraine Mailissa