Buikdans Workshop

Beschrijving


Ben je op zoek naar een workshop voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderpartijtje. Denk dan eens aan een workshop buikdans. Tijdens deze workshop maak je kennis met deze sierlijke vrouwelijke dansvorm. Je leert een aantal basis bewegingen en leert deze te isoleren en te combineren. Je maakt kennis met de oriëntaalse muziek en leert hoe je hier op kunt bewegen. Natuurlijk maken we er een feestje van! De workshop kan in het Nederlands en in het Engels worden gegeven. Ga voor meer informatie en boekingen naar de website www.buikdansschooldenhaag.nl.

 

Over de docent


Buikdans lessen
MounaMay Dance & Pilates verzorgt al 12 jaar wekelijkse buikdans lessen. Je kunt hier buikdans lessen volgen op meerdere niveaus van beginners tot gevorderd. De lessen worden gegeven in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. Er wordt zowel in het Nederlands als in het Engels les gegeven. Naast wekelijkse lessen verzorgt MounaMay Dance & Pilates ook buikdans workshops, privé lessen en groepsoptredens. De lessen worden gegeven door Loraine Mailissa. Zij is danslerares, choreografeert voor haar performance group MounaMay group en treedt ook regelmatig samen op met de groep.

Pilates Lessen
Loraine is ook Pilates instructeur. Je kunt ook Pilates lessen volgen in het Koorenhuis. Dit zijn wekelijkse groepslessen op de mat met maximaal tien deelnemers.
Heb je behoefte om één op één aandacht te besteden aan het verbeteren van je lichaam? Heb je specifieke wensen of klachten en behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Dan kun je een privéles boeken. Of een duo les met een workout buddy.

Personal Fitness training
Wil je fit worden, aan je conditie werken of een strakker lichaam? En heb je behoefte aan iemand om jouw hiermee te helpen? Je kunt in het Koorenhuis ook terecht voor personal Fitness training. Dit kan prive of met een workout buddy.


Buikdans lessen: Voor meer informatie over de buikdans lessen en om je aan te melden ga naar: www.buikdansschooldenhaag.nl

Facebook: www.facebook.com/MounaMay.Buikdans

Pilates lessen: Voor meer informatie over de Pilates lessen of Personal Fitness training en om je aan te melden ga naar: www.pilatesstudiodenhaag.nl

Facebook https://www.facebook.com/mounamaypilatesdenhaag/.


Informatie


Docent:

Loraine Mailissa

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Dans

Locatie:

In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Loraine Mailissa