Buikdans lessen Performance group

Beschrijving


Lijkt het je leuk om op verschillende podia op te treden? Heb je ervaring met choreografie en het volgen van (buik)dans lessen? En heb je de tijd en commitment om voor langere tijd samen te werken aan stukken om mee op te treden? We zijn op zoek naar gemotiveerdere dansers die houden van een uitdaging.
Tijdens deze lessen werken we aan het aanleren van choreografieën en het ontwikkelen van je vermogen deze te presenteren op een podium. MounaMay group treedt op tijdens diverse festivals en in het theater.
Wil je deelnemen aan de performance group? Meld je dan aan voor een try out op donderdagavond 19:30.
All classes are in Dutch as well as in English.

De lessen voor de performance group zijn op donderdag van 19:30 tot 21:oo.
De minimale deelname is een jaar.
Alle lessen zijn in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag.
Voor meer informatie en om je aan te melden voor een try out ga naar de website van MounaMay Dance & Pilates.

Over de docent


Buikdans lessen
MounaMay Dance & Pilates verzorgt al 12 jaar wekelijkse buikdans lessen. Je kunt hier buikdans lessen volgen op meerdere niveaus van beginners tot gevorderd. De lessen worden gegeven in het Koorenhuis in het centrum van Den Haag. Er wordt zowel in het Nederlands als in het Engels les gegeven. Naast wekelijkse lessen verzorgt MounaMay Dance & Pilates ook buikdans workshops, privé lessen en groepsoptredens. De lessen worden gegeven door Loraine Mailissa. Zij is danslerares, choreografeert voor haar performance group MounaMay group en treedt ook regelmatig samen op met de groep.

Pilates Lessen
Loraine is ook Pilates instructeur. Je kunt ook Pilates lessen volgen in het Koorenhuis. Dit zijn wekelijkse groepslessen op de mat met maximaal tien deelnemers.
Heb je behoefte om één op één aandacht te besteden aan het verbeteren van je lichaam? Heb je specifieke wensen of klachten en behoefte aan meer persoonlijke aandacht? Dan kun je een privéles boeken. Of een duo les met een workout buddy.

Personal Fitness training
Wil je fit worden, aan je conditie werken of een strakker lichaam? En heb je behoefte aan iemand om jouw hiermee te helpen? Je kunt in het Koorenhuis ook terecht voor personal Fitness training. Dit kan prive of met een workout buddy.


Buikdans lessen: Voor meer informatie over de buikdans lessen en om je aan te melden ga naar: www.buikdansschooldenhaag.nl

Facebook: www.facebook.com/MounaMay.Buikdans

Pilates lessen: Voor meer informatie over de Pilates lessen of Personal Fitness training en om je aan te melden ga naar: www.pilatesstudiodenhaag.nl

Facebook https://www.facebook.com/mounamaypilatesdenhaag/.


Informatie


Docent:

Loraine Mailissa

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Dans,
Theater

Locatie:

het Koorenhuis; Prinsengracht 27; Den Haag

Loraine Mailissa

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.