Beginnerscursus viool

Beschrijving


Naast de individuele vioolles is het ook mogelijk om deel te nemen aan de  beginnerscursus. Deze is bedoeld voor kinderen tussen 4 en 7 jaar die spelenderwijs kennis willen maken met de viool. 

Over de docent


Ik ben Esther Wüstenhoff. Naast mijn carrière als violiste vind ik het erg leuk om les te geven. Sinds 2015 geef ik vioolles in Den Haag aan jong en oud. Ik heb in de afgelopen jaren ontdekt dat het mij veel voldoening geeft om mijn passie over te dragen. Zowel vanaf het podium als in de leskamer.
Naast het lesgeven speel ik in verschillende orkesten, waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, het Noord Nederlands Orkest en het Antwerp Philharmonisch Orkest. Ook heb ik opgetreden met nationale en internationale artiesten zoals Armin van Buuren, Guus Meeuwis, The pointer sisters en John Miles.

Mijn studie (hoofdvak viool) heb ik gevolgd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij o.a. Ilona Sie Dhian Ho en Theodora Geraets. Ik heb een masteropleiding gedaan aan het conservatorium in Rotterdam bij Benzion Shamir die ik cum laude heb afgerond.


Informatie


Docent:

Esther Wustenhoff

Doelgroep:

Kinderen

Discipline:

Muziek

Locatie:

in het Koorenhuis, Prinsegracht 27

Aantal lessen:

Kosten:

10

€ 200,-

Esther Wustenhoff

Viooldocent

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.