Akoestische gitaar

Beschrijving


Muziek is belangrijk voor jou en je weet wat je wil. Je wil een goede indruk maken als je gitaar speelt. En daarom neem je les van een professionele ‘performer’…GOED! Je bent op de juiste plek. Jij vertelt mij wat je wil spelen en hoe. En ik ontwerp een ‘stap bij stap’ aanpak om je doelen te bereiken. Ik kan je ook leren: – Hoe een solo te improviseren – Hoe een zanger of een band te begeleiden – En hoe je liedjes en muzikale ideëen schrijft/leest op papier of met de computer. (Voor meer informatie, zie ´info´ en ´lesaanbod´op mijn facebook pagina) – Aangepast aan individuele wensen en niveau – Les mogelijk in 4 talen (Français, English, Español, Nederlands)

Wat je moet weten

De lessen zijn op de Lessen op Prinsegracht 27 of eigen studio bij Loosduinen
Kosten zijn (zonder BTW)—> 50min = €42.50 (30min = €25) *Kosten per maand/Jaar zijn in overleg

Over de docent


Ik ben geboren en getogen in Québec (Canada) en ben met zingen en gitaar spelen begonnen toe ik 8 jaar was.

--MONTRÉAL, CANADA--

Hier begon mijn leven als freelance electrisch gitarist. Naast het toeren met verschillende bands, studeerde ik intensief gitaar en behaalde een diploma Jazz Improvisatie.

--JEREZ DE LA FRONTERA/SEVILLA, SPANJE--

In 2006 ben ik serieus Flamenco gitaar gaan studeren in zuid Spanje. Ik behaalde mijn diploma Flamenco Gitaar aan het conservatorium van Jerez en gaf Jazz gitaarles aan spaanse gitaristen van alle leeftijden en niveaus. Daarnaast gaf ik Latin Jazz concerten en begeleidde twee soorten folklorische muziekgroepen als gitaar solist (Tuna en Chirigottas).

--NEDERLAND--

Een paar jaar geleden ben ik naar Nerderland gekomen om te studeren bij Maestro Paco Peña aan het Codarts in Rotterdam. In deze jaren heb ik een eigen Flamenco repertoire opgebouwd. Ook begeleid ik verschillende zangers/zangeressen in een breed spectrum van stijlen, zoals indiase muziek, turkse muziek, Jazz, Pop en R&B.

---- ------> ..."During more than 40 years I acquired a vast musical experience in various countries, languages and cultures. It gives me a lot of flexibility and creativity in my teaching of music. It also gives me the knowledge and ability to achieve professional results in many music styles and situations."


Informatie


Docent:

Aaron Patrice Martel

Doelgroep:

Alle

Discipline:

Muziek

Locatie:

Prinsegracht 27, The Hague, Netherlands

Aaron Patrice Martel