Werkwijze

Wij verzorgen lessenseries en workshops op verschillende middelbare scholen in Den Haag. Binnen ons aanbod spelen de thema’s diversiteit en inclusie een belangrijke rol. We willen de leerlingen laten genieten van vormtalen, kunstdisciplines en activiteiten waar ze anders niet zo makkelijk mee in aanraking zouden komen. 

Binnen alle vormtalen en disciplines hebben we deze 10-delige lessenseries ontwikkeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om een lessenserie op maat te laten maken zodat het pakket bijvoorbeeld beter aansluit bij de betreffende klas. Wij vinden het belangrijk dat de kunstlessen een toegevoegde waarde hebben voor de school en specifiek voor de leerlingen.  

Naast lessenseries bieden we workshops aan. De workshops kunnen eenmalig of in blokken worden afgenomen en worden afgestemd op de wensen van de school en het niveau en belevingswereld van de leerlingen. De workshops geven wij op school of op een andere gewenste locatie. Zodra we met elkaar hebben gesproken over de invulling van de workshop(s), regelen we alle organisatorische zaken. Op de dag zelf zorgen we ervoor dat de leerlingen lekker aan de slag gaan onder leiding van onze kunstvakdocenten. 

Benieuwd wat we voor jouw school kunnen betekenen?

Logo KOO

KOO

Mijn KOO