Lessen workshops

AANBOD

Ben je op zoek naar een aanvulling op het reguliere lesprogramma? Wij bieden diverse kortlopende lessenseries en (eenmalige) workshops aan. Er is van alles mogelijk; projecten en workshops die eenmalig of in een reeks afgenomen worden. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we de wensen in kaart en kijken we naar een geschikte vorm. Het lesprogramma dat daaruit ontstaat is maatwerk!  

Kijk hieronder welke lessen en workshops we hebben. Je kan de filterknop gebruiken om een overzicht te krijgen van het aanbod dat geschikt is voor jouw onderwijssoort. Zo hebben we bijvoorbeeld lessenseries die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen in het speciaal (basis)onderwijs.

Kies hier de schoolsoort

  • Reset
PO SO VO

Kunst in de wijk

Wij verbinden jong en oud met elkaar en geven op die manier de kunstlessen een maatschappelijk karakter.

PO SO

Maak kennis met de kunstenaar

In Maak kennis met de kunstenaar ontmoeten leerlingen een kunstenaar op school of op een externe locatie (zoals een muziekstudio).

Kunstzinnige oriëntatie

Tijdens Kunstzinnige Oriëntatie krijgen leerlingen muziekles of volgen zij een kunstzinnige cursus en ontdekken ze of ze hier meer mee willen doen.

PO SO VO

Kunstexplosie

Een hele ochtend, middag of zelfs een hele dag afwisselend bezig zijn met kunst? Dat kan tijdens onze kunstexplosie!

PO SO

Ontdek het orkest

Hoe leer je het meest over een orkest? Door het zelf mee te maken natuurlijk! Van componeren, naar repeteren en dirigeren, alles komt aan bod.

PO SO

Verlengde schooldag

Een kunstzinnige invulling tijdens de Verlengde Schooldag? Dat kan! Er zijn mogelijkheden in álle kunstdisciplines, bekijk snel ons aanbod.

In gesprek over de mogelijkheden?

Logo KOO

KOO

Mijn KOO