Young Beats

Young Beats is een veelzijdige rapcursus waarbij muzikale jongeren de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen onder professionele begeleiding.

Met Young Beats krijgen jongeren uit Leidschenveen-Ypenburg, Pijnacker-Nootdorp en Loosduinen de kans om een track te schrijven, op te nemen en te performen. Jongeren die zich al bezighouden met het maken van hun eigen muziek kunnen met deze veelzijdige rapcursus hun muzikale vaardigheden verder ontwikkelen.

Onder leiding van muzikanten, kunstenaars en docenten gaan deelnemers aan de slag. Ze krijgen workshops van vakdocent en cultureel ondernemer Siggi Florentina, een masterclass van acteur en muzikant Guus van der Steen en opnametijd in HollandSpoorStudios of Trefpunt Vliethage. Als afsluiter staan de jongeren, samen Guus van der Steen en Sangie Nutbey, in de theaterzaal van CulturA & Zo om live hun track te performen.

Young Beats is een samenwerkingsverband tussen de Bibliotheek Den Haag, Cultuuranker Ypenburg, Cultuuranker Loosduinen, CulturA & Zo, SBJ Samensterk, Popradar en KOO. 

Meer weten over Young Beats?