Internationale vrouwendag

Elk jaar wordt er op 8 maart stilgestaan bij de rechten van de vrouw. Ongelijke lonen, posities, veiligheid en representatie, het zijn zomaar een paar thema’s waar nog veel te winnen valt op het gebied van emancipatie. Voor álle vrouwen.

Daarom staat dit jaar de Internationale Vrouwendag in het teken van ‘solidariteit’. Solidariteit gaat over saamhorigheid, verbinding en het besef elkaar te helpen en te steunen.

Bibliotheek Transvaal en KOO organiseren een uitgebreid programma waarin vrouwen de kans krijgen om zichzelf te laten inspireren door andere vrouwen binnen de kunst- en cultuursector.

Het programma bestaat uit een inspirerende vrouwelijke spreker, een kunstdocent die iets voordraagt vanuit haar theater achtergrond en uit creatieve workshops.

 

We organiseren met regelmaat eendaagse of meerdaagse evenementen rondom een maatschappelijk thema. Ben je geïnteresseerd of wil je met ons een samenwerking aangaan voor een evenement? Neem dan contact op met Anita.

Expositie Internationale vrouwendag

Foto impressie

In samenwerking met Bibliotheek Transvaal organiseerden we op Internationale Vrouwendag een bijzonder programma met inspirerende sprekers en creatieve workshops rondom het thema Vrouw. We gingen aan de slag met fotografie, beeldhouwen en theater. De prachtige foto’s zijn een herinnering aan een mooie dag.

© Foto’s door De Schaapjesfabriek

Logo Bibliotheek Den Haag

Ook samenwerken met KOO?