KOO-lab

Schrijf je in voor KOO-lab!

Fantastisch dat jij jouw idee wil inzenden. Gebruik onderstaande  ‘denkrichtingen’ ter inspiratie en het aanmeldformulier om dit te concretiseren. Maak je geen zorgen als het nog niet helemaal concreet is. Tijdens de kennismaking ontdekken wij samen waar jouw idee past of waar ondersteuning nodig is op inhoud, organisatie, financiën, verkoop en marketing. 

Denkrichtingen
  • Wij zijn nieuwsgierig naar jouw visie op kunstonderwijs. Lees ook even de visie op kunstonderwijs van KOO en bekijk waar je raakvlakken kunt vinden.
  • Bij welk domein of welke domeinen sluit jouw idee aan: scholen (onder, voor- en naschools), maatschappelijke projecten, vrijetijd (cursusaanbod) en / of de zakelijke markt.
  • KOO heeft aandacht voor vernieuwend kunstonderwijs, denk bijvoorbeeld aan:
    • Innovatieve concepten die inspelen op: onderwijs en maatschappelijke gerelateerde ontwikkelingen, tendensen en vraagstukken waaronder interdisciplinair werken, werken vanuit de kunstenaarsmindset, aandacht voor inclusie; werken in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. 
  • Jouw concept sluit aan op huidige ontwikkelingen, maar is wel langere tijd inzetbaar.
  • Hoe wil jij je concept of format aanbieden: live, digitaal of in een hybride vorm.

Let op: Ideeën kunnen ingezonden worden vanaf december 2022. De einddatum voor onderzoek en ontwikkeling is eind juli 2023 

Let op: er zijn wat problemen met het contactformulier. Om er zeker van te zijn dat je bericht aankomt graag direct mailen naar Krista (krista@koo.nl). Excuus voor het ongemak.

 

Een vraag over KOO-lab?

Logo KOO

KOO

Mijn KOO