FAQ items aan het laden...

© 2019 Nfocus Holland

Huis van Vervoering

Huis van Vervoering is dé theaterbroedplaats voor Haagse 55-plussers die in hun vrije tijd graag met theater, acteren en het spelen van voorstellingen bezig zijn. Deze theatergroep is een samenwerkingsproject tussen Grey Vibes en KOO. Grey Vibes is een verzameling van enthousiaste mensen boven de 55 die graag willen dansen, acteren en zingen. KOO organiseert professionele kunstlessen overal en voor iedereen in Den Haag. Huis van Vervoering is dé Haagse theaterbroedplaats voor Haagse 55+, welke regelmatig producties voortbrengt. Wat belangrijk is om te weten: iedereen mag zich aanmelden en kan meedoen aan Huis van Vervoering. Ervaring is geen vereiste! Wilt u ontdekken welke talenten u heeft op het podium? Doe mee!

Meer informatie? info@huisvanvervoering.nl

Grey Vibes

De theaterwerkplaats voor 55 tot 100+. Hou je van theater en wil je zelf (weer) op de planken?
Heb je altijd willen zingen, maar is een koor een stap te ver?  Voel je meer voor dansen dan voor fitness? Heb je verhalen genoeg, maar krijg je ze niet op papier?
 Tijd voor actie, tijd voor Grey Vibes!

Bij Grey Vibes kun je, onder professionele begeleiding, verschillende workshop volgen of meespelen in een theaterproductie.  Ervaar het plezier en ga op zoek naar je eigen muzikale of theatrale talenten.

Meer info: Marianne Barendsen denhaag@greyvibes.nl

KOO verzorgt professioneel kunstonderwijs, voor iedereen en overal in Den Haag. Naast het werk in en om de scholen is KOO succesvol in het ontwikkelen van projecten in het sociaal domein zoals verpleeghuizen en bibliotheken. Kortom, KOO is op plekken waar we door het geven van kunstlessen een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de inwoners van Den Haag. Het kunstonderwijs wordt gegeven door gekwalificeerde kunstvakdocenten waar KOO mee samenwerkt. Dit zijn zo’n 200 docenten.

”KOO organiseert professioneel kunstonderwijs, juist waar dat net vanzelf gaat.”

Stuur dan een e-mail naar mirjam@koo.nl of bel naar 070 707 17 22.