Creatief kinderfeestje

Wil je een bijzonder kinderfeestje voor je kind organiseren? Overweeg dan eens een creatieve workshop bij KOO! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke graffiti workshop voor kinderen?

Creatieve workshops voor kinderen op maat

Vrijwel alles is mogelijk bij ons op het vlak van kunst en creativiteit: een leuke muzikale workshop, een workshop dans of fotografie, een korte schildercursus of een workshop graffiti spuiten of vloggen. Het is slechts een greep uit ons totale aanbod. Laat ons weten wat je wilt en we maken graag een voorstel op maat en naar jouw wensen. Heb je een bepaald thema in gedachten voor het kinderfeest? Geen probleem, wij passen ons aanbod daarop aan! Wil je vrijblijvend een voorstel ontvangen? Maak je wensen kenbaar aan ons door een mail te sturen naar Cynthia@koo.nl.

Bekijk het bestaande aanbod

Enkele KOO-docenten bieden hun creatieve workshops zelfstandig aan. Neem direct contact op met hen via hun eigen website om je wensen voor een creatief kinderfeestje te bespreken. De docenten die aanbod hebben voor een kinderfeestje vind je hieronder.

Kinderfeestje

WORKSHOP KERAMIEK (vanaf 4 jaar)

Vier je kinderfeestje in het atelier! Jij, de jarige, geeft het thema aan. Hou je bijvoorbeeld van dieren, dan maken we allemaal iets wat daar mee te maken heeft. We beginnen met het kleien van onze kunstwerken en nemen daarna even pauze met wat lekkers en limonade. Na de pauze kunnen we onze werkjes glazuren. Binnen twee weken kunnen de kunstwerken worden opgehaald. De kosten voor deze workshop bedragen € 18,- per kind met een minimum van € 145,-. Dit is inclusief materialen, stookkosten en versnaperingen. Het atelier waar we te werk gaan is gelegen in het oude centrum van Den Haag aan de Lange Beestenmarkt 76.

Meer weten over de workshop keramiek

Kinderfeestje

AFRIKAANSE PERCUSSIE / DJEMBÉ (vanaf 7 jaar)

Via verhaal & spel leer je de djembé bespelen en haar klanken ontdekken. We gaan communiceren zoals men dat in de oertijd deed. Toen waren er nog geen mobieltjes.  De ogen gaan dicht en zijn we zomaar in donker Afrika. In de verte klinkt getrommel. Het is de telefoon van de jungle. En dan ben je opeens dirigent of een beroemde solist en jij hebt de leiding. Hoe klinkt het orkest? Hoe laat je de anderen hard, zacht, snel of langzaam spelen? Tot slot zullen we jouw favoriete liedje naspelen én……. leer je toveren. De workshop is gezellig bij jou thuis.
Kosten: starttarief t/m 10 kinderen € 115,- Iedere extra deelnemer € 10,-. Gebruik djembé’s is inbegrepen. Transportkosten: binnen Den Haag gratis. Erbuiten wordt € 0,30 p/km in rekening gebracht. Tijdsduur 1 uur.

Meer weten over de workshop djembé

kinderfeestje (Algemeen)

DANSWORKSHOP

Vindt jouw kind het ook leuk om te dansen en wil hij of zij een dansworkshop volgen met vriendjes en vriendinnetjes om zijn/haar verjaardag te vieren? Dan kan dat bij Creasi dans & evenementen. Denk hierbij dan aan peuter-/kleuterdans, streetdance, latindance, salsa en bachata. Voor peuters en kleuters zal de workshop gemiddeld 30-40 minuten duren en voor de wat oudere kinderen 1-1,5 uur. De workshop wordt op locatie gegeven, maar er kan ook tegen een meerprijs een externe ruimte worden gehuurd. De kosten voor een workshop bedragen € 52,50 per uur. Voor een workshop salsa en bachata betaal je € 100,00 per uur.

Dus, ben je nog op zoek naar een leuke, actieve en creatieve workshop voor een kinderfeestje? Neem dan contact op met Simone van Dal. Misschien heb je wel een toekomstige danser in de familie!

De workshop is ook beschikbaar voor teamuitjes. Lees er hier meer over.

Meer weten over de dansworkshop

Kinderfeestje (groep 5-8)

WORKSHOP VIOOL

Tijdens een workshop viool leren de kinderen in een uur dit mooie instrument al goed kennen. Ze leren over het ontstaan van het instrument, de klank, de houding die je moet aannemen en wat voor liedjes ze allemaal kunnen bespelen op de viool. Ze proberen het instrument zelf uit en na afloop kunnen ze samen een liedje spelen! De workshop zal worden gegeven in het Koorenhuis (Prinsegracht 27) op dinsdag, woensdag, vrijdag of zaterdag. De kosten bedragen €10 per kind. Aan de workshop kunnen minimaal 5 en maximaal 10 kinderen deelnemen.
Meer weten over de workshop Viool