Maak je eigen raptrack!

Lijkt het jou gaaf om onder leiding van rapartiest Siggi Florentina te werken aan je rap skills, om vervolgens een track te schrijven, op te nemen én te performen? Dan is dit iets voor jou.

KOO geeft jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud, wonend in Leidschenveen-Ypenburg of Pijnacker-Nootdorp de mogelijkheid om een eigen track te maken. Het is een rapcursus voor jongeren die hun eigen muziek maken, en zich daar verder in willen ontwikkelen onder professionele begeleiding. De cursus bestaat uit workshops onder leiding van Siggi Florentina, een masterclass van Pjotr (getekend onder het label van Snelle!), opnametijd in de studio met Thijs Muus en een optreden in de theaterzaal van CulturA & Zo.

Deelname is gratis, maar er wordt wel van je verwacht dat je op alle cursusdata aanwezig bent en het traject helemaal af maakt. Meer informatie over het project en de specifieke data kun je vinden op www.koo.nl/youngbeats

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan door een email te sturen naar siske@koo.nl Wees snel want er zijn maar 8 plekken beschikbaar!