Vacature: Medewerker/projectleider Marketing, Communicatie en Verkoop

///Vacature: Medewerker/projectleider Marketing, Communicatie en Verkoop

Medewerker/projectleider Marketing, Communicatie en Verkoop

Organisatie

KOO verzorgt professioneel kunstonderwijs, in alle kunstdisciplines, in de stad Den Haag. Naast het werk in en om de scholen is KOO succesvol in het ontwikkelen van projecten in het sociaal domein zoals verpleeghuizen en bibliotheken. Kortom, KOO is op plekken waar we door het geven van kunstlessen een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de inwoners van Den Haag. Het kunstonderwijs wordt gegeven door gekwalificeerde kunstvakdocenten waar KOO mee samenwerkt. Dit zijn zo’n 200 docenten. KOO is pro-actief, ondernemend en volop in beweging. De organisatie is projectmatig gestuurd en ingericht. Binnen KOO zijn twee medewerkers/projectleiders op het gebied van Marketing, Communicatie en Verkoop actief.

Wat vragen we

Je vindt het leuk om zowel praktische als strategische werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van PR-plannen, het opzetten van een intranet voor de docentencommunity, aansturen van kwaliteitsmetingen, het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven en online content voor website en social media. Daarnaast ondersteun en adviseer je bij interne communicatie.

Je bedenkt en overziet communicatiecampagnes ten behoeve van de verschillende projecten en je denkt na over de lange termijn. Je hebt een visie en weet die concreet door te voeren in een plan. Je werkt aan het uitdragen van onze positionering en je maakt de activiteiten van KOO op een innovatieve manier zichtbaar in de stad en daarbuiten.

Je bedenkt creatieve en inventieve manieren om markten en doelgroepen te bereiken. Hierbij richt je je met name op het actief benaderen van en relaties onderhouden met zakelijke partners.

Kennis en vaardigheden

* Minimaal HBO werk- en denkniveau

* Affiniteit met kunst en kunstonderwijs

* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

* Het schrijven van creatieve teksten

* Kennis van en netwerk in het Haagse culturele werkveld

* Sterke communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als in schrift

* Pro-actief en zelfstandig

* Projectmatig kunnen werken

* Out-of-the-box en commercieel kunnen denken

* Overzicht kunnen houden en prioriteiten stellen

* Inzicht in en affiniteit met inzet digitale middelen

* Ervaring met online marketing: WordPress, Google Analytics, Mailchimp, Facebook, SEO en Adwords en ervaring met InDesign

Wij bieden

* Contract voor drie dagen of 21,6 uur per week, voor 1 jaar (met uitzicht op vaste aanstelling, en eventueel uitbreiding van het dienstverband)

* Enthousiaste collega’s

* Volop ruimte voor eigen inbreng

* Salaris volgens CAR-UWO, afhankelijk van opleiding en ervaring schaal 8 of 9

Procedure

Informatie bij Gertjan Bots, directeur, 070-707 17 22. Reacties tot uiterlijk 24 februari 2019 insturen, uitsluitend via email, naar info@koo.nl, o.v.v. ‘Vacature MCV’. De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 11 maart 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2019-02-20T13:16:08+00:00 Door |