Dé theaterbroedplaats voor Haagse 55-plussers

Huis van Vervoering is dé theaterbroedplaats voor Haagse 55-plussers die in hun vrije tijd graag met theater, acteren en het spelen van voorstellingen bezig zijn. Deze theatergroep is een samenwerkingsproject tussen Grey Vibes en KOO.

Grey Vibes

Grey Vibes is een verzameling van enthousiaste mensen boven de 55 die graag willen dansen, acteren en zingen. Huis van Vervoering is de Haagse afdeling, die in samenwerking met KOO regelmatig een theaterproductie voortbrengt. Wat voor deze groep vooral belangrijk is, is dat iedereen zich mag aanmelden en mee kan doen. Ervaring is geen vereiste! Wilt u ontdekken welke talenten u heeft op het podium of wilt u meer weten over Grey Vibes en Huis van Vervoering?

Stuur dan een e-mail naar mirjam@koo.nl of bel naar 070 707 17 22.

Ter illustratie:
In het voorjaar van 2018 speelde Huis van Vervoering de voorstelling:

BUUTVRIJ

Braaf zullen we opstandig zijn

Terwijl beneden in de stad mensen als gekken naar antwoorden lopen te zoeken is er boven een vrijplaats ontstaan waar men het even niet hoeft te weten.
Mensen die beneden worden bestempeld als ‘oud’ schudden dit boven van zich af en gaan op zoek naar wie ze werkelijk zijn. In de reflectie van de ramen blikken ze terug, staan ze even stil en kijken ze vooruit. Door te zwijgen, te dromen, te rennen, te denken, te dansen proberen ze het leven steeds beter te begrijpen. En dan is er natuurlijk ook nog iets als een liefdevolle ontmoeting…

Tussen het Mauritshuis en het Kabinet van de Koning speelde Huis van Vervoering in het voormalig Rabobankgebouw een poëtische voorstelling over de ouder wordende mens. Een theatrale ode vol muziek, beweging en persoonlijke verhalen.

Huis van Vervoering is de theaterbroedplaats voor Haags 55+ van Grey Vibes en KOO.

Locatie: Korte Vijverberg 2A, Den Haag 

Team:

Regie: Jeroen de Graaf
Beweging: Annoushka Claassens
Muzikale Leiding: Roeland Drost
Productie (Grey Vibes): Marianne Barendsen
Educatie (Koorenhuis): Mirjam Angenent
Hulptroepen: Marieke Haafkens, Louisa Tilkema
Spelers: Corry Verdonk, Theo Milder, Truus de Rouw, Arline van Raffe, Eelco Brinkman, Els Verwaijen
Muzikanten: Marja Bijleveld, Peter Eggermont, Hugo van der Molen, Marijke Jonker

Meld je nu aan voor de nieuwe muziektheaterproductie 2019!

Mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Den Haag  RCOAK  Sluyterman

Fonds Westland    Fundatie Van den Santheuvel-Sobbe