Banner Droomweg

Dromen zijn er om in vervulling te laten gaan!

Droomweg is een geïntegreerd activiteitenprogramma. Kinderen uit het speciaal onderwijs krijgen de mogelijkheid om (spelenderwijs) hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Het project bestaat uit drie verschillende fases.

Fase 1 – Droomweg op school

Ten eerste krijgen leerlingen uit de midden-en bovenbouw de mogelijkheid om verschillende kunstdisciplines te ontdekken. Dit wordt gedaan gedurende één workshopweek. Dat wil zeggen dat elke groep elke dag een workshop krijgt in een andere kunstdiscipline: Beeldend, Dans, Muziek en Theater.
Door middel van deze workshops willen wij de leerlingen enthousiast maken om mee te doen aan fase 2: de naschoolse kunstlessen.

Droomweg vindt dit jaar plaats in de week van 4 t/m 8 november en van 11 t/m 15 november. De deelnemende scholen zijn IVIO (Insituut voor Individueel Onderwijs) en De Bonte Vlinder.

Fase 2 – Naschoolse kunstlessen

Vervolgens worden er naschoolse kunstlessen georganiseerd. Deze cursussen zijn bedoeld voor leerlingen die graag door willen met één van de kunstdisciplines. De 10-weekse cursus zal in maart 2020 starten *

*Vanwege de corona-maatregelen zijn de naschoolse lessen gestaakt tot nader orde. 

Fase 3 – Festival GAAF

Ten slotte, kinderen die mee hebben gedaan aan de buitenschoolse cursus mogen in november  2020 hun eindwerken laten zien op de tweede editie van festival GAAF! in theater De Vaillant.

Meer informatie?

Mail dan naar Siske, siske@koo.nl of naar Lucienne, lucienne@koo.nl.

Droomweg 4Droomweg 2

Mede mogelijk gemaakt door: