Kunstvakdocenten voor de klas

Een kunstvakdocent tijdelijk voor de klas zetten is een creatieve oplossing voor het lerarentekort. LKCA schreef er ooit een artikel over. Deze is hier terug te lezen. KOO faciliteert kunstvakdocenten voor korte en langere tijd. Heb je er al eens aan gedacht om een kunstvakdocent van KOO voor de klas te zetten om zo de groepsleerkracht even vrij te maken voor andere dingen bijvoorbeeld?

Een kunstvakdocent inhuren voor een dag(deel)

Wij kunnen een breed aanbod aan cultuurvakken voor jullie verzorgen. Denk aan een dag(deel) samen zingen, stop-motionfilmpjes maken, fotograferen, toneelspelen, improviseren, dansen, instrumenten bespelen, decors ontwerpen of schrijven; van alles is mogelijk!

Ziektevervanging

Wij regelen ook vervanging voor kunstvakdocenten die in het voortgezet onderwijs werkzaam zijn en (langdurig) ziek zijn. Zo hoef je niet haastig op zoek te gaan naar een vervanger en lossen wij het snel en makkelijk voor je op.

Wil je meer weten over wat wij jullie school te bieden hebben? Stuur een mailtje naar Maurice Houdijk via maurice@koo.nl of bel ons op 070-707 1724. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.