KOO en de Bibliotheek Den Haag organiseren wekelijks ateliers voor oudere, nog zelfstandig wonende mensen. De ateliers zijn speciaal geschikt voor mensen met (beginnende) ouderdomsproblematiek en/of eenzaamheid.

Kunst geeft kleur!

In het gratis toegankelijke atelier kan men onder leiding van een ervaren kunstvakdocent naar wens tekenen en schilderen, schrijven en fotograferen. Zo kunt u op een creatieve manier vorm geven aan uw eigen kleurrijke herinneringen. Of u nu beginner bent of al enige ervaring hebt, met ieders niveau wordt rekening gehouden. De kunstvakdocent weet door ervaring en vakkennis voor iedere deelnemer maatwerk te leveren. Dit kan tijdens een kennismakingsgesprek aan huis besproken worden. Het atelier is een terugkerende activiteit op een vast moment in de week. Indien gewenst helpen wij bij het vinden van passend vervoer.

Meer informatie of aanmelden?

Indien u meer informatie wilt of als u zich wilt aanmelden, neem dan contact op per telefoon of e-mail met de betreffende locatie.

Locaties 

Bibliotheek Segbroek  
Weimarstraat 353
Iedere woensdagochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur
Tel: 070-353 55 11
Mail: segbroek@bibliotheekdenhaag.nl

Serviceflat Dekkerhaghe      
Aaltje Noordewierstraat 12
Iedere maandagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur
Tel: 06 – 13802118
Mail: JWolthers@cardia.nl

Dit project wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag, RCOAK, Fonds 1818, de Bavo stichting Heemstede en de Pasman stichting. Hierdoor is deelname kosteloos.