Vrijdag 14 december | vanaf 14.15 uur | De Passage Den Haag (bij de grote kerstboom!)

Kinderkerstkoren, genieten van een kerstsfeer, gezellig bij de kerstboom, live muziek; wat wil je nog meer in december? Wissel het feestdagen-shoppen in de Binnenstad Den Haag af met het KOO’s Kerstival op vrijdagmiddag 14 december.

Vijf Haagse basisscholen brengen ieder een kerstkoor van ongeveer 25 leerlingen naar De Passage. Dit is een geliefde plek voor muzikale optredens vanwege het decor en de geweldige akoestiek. Elk kinderkoor vult 15 minuten met gezellige kerstliedjes en dit wordt afgewisseld met muzikale intermezzo’s van Strijkdomein – strijkinstrumenten bespeeld door leerlingen.

Welke basisschool geeft het meest ‘kerstige’ optreden? De winnaar wordt aan het einde van de middag bekend gemaakt!

KOO (kunst onderwijs organisatie) samen met Marketing Haagse Binnenstad (MHB) organiseren het KOO’s Kerstival!

De leerlingen van de vijf deelnemende basisscholen krijgen muziekles op school van een kunstvakdocent via KOO. Op school hebben deze kinderkoren dus al geoefend en tijdens het KOO’s Kerstival mogen zij hun liedjes aan iedereen laten horen! MHB faciliteert het festival.

De deelnemende basisscholen zijn: Annie M.G. Schmidtschool (Jacob de Graefflaan), Annie M.G. Schmidtschool (Van Hoornbeekstraat), CBS De Vliermeent, Tamarschool en Koningin Beatrixschool.

www.koo.nl / www.binnenstaddenhaag.com

Noot voor redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie neem contact op met Cynthia Pietersen, Marketing, Communicatie en Verkoop, 070 707 17 14, cynthia@koo.nl