Vacature Docent Theater (Freelance)

Wegens een toenemende vraag naar theaterdocenten is KOO op zoek naar uitbreiding van de bestaande docentenpoule. Specifiek zoeken we gekwalificeerde theaterdocenten die ervaring hebben binnen het primair onderwijs (en eventueel het voortgezet onderwijs) en die zelfstandig inhoud kunnen geven aan de door KOO en de betreffende school vastgestelde doelen.

Over KOO

KOO Kunst Onderwijs Organisatie organiseert professioneel kunstonderwijs, juist waar dat niet vanzelf gaat. We zijn actief binnen het primair en voortgezet onderwijs, maar we ontwikkelen ook projecten binnen het sociaal domein. Daarbij valt onder andere te denken aan kunstlessen in verzorgingshuizen, ziekenhuizen en bibliotheken. We zoeken altijd naar nieuwe plekken waar het geven van kunstlessen een bijdrage kan leveren aan het welzijn van de inwoners van Den Haag. KOO is de enige kunstinstelling in Den Haag met een kwaliteitskeurmerk. Daarom werken wij uitsluitend met gekwalificeerde kunstvakdocenten.

Interesse?

Op dit moment hebben we al op korte termijn opdrachten voor je klaarliggen. Heb je interesse? Stuur dan je cv naar info@koo.nl o.v.v. “Vacature theater”.