Verdiepende opleiding tekenen en schilderen

De STADSACADEMIE DEN HAAG biedt een gestructureerde opleiding aan, waarbij je gedurende een doorlopende leerlijn door verschillende docenten begeleid wordt. In modules van gemiddeld vier lessen (30 lessen per jaar in totaal) volg je één zaterdag in de week onderwijs. Gedurende drie jaar verschuift het accent in de lessen van formele handvatten (zgn. beeldaspecten: vlakverdeling, tonaliteit, ruimtelijkheid e.d.) naar een open en persoonlijke beschouwing van kunst in een eigentijdse beeldtaal. Na afronding van deze 3-jarige opleiding is er de mogelijkheid om tot meer verdieping van de eigen stijl te komen op de STADSACADEMIE WERKPLAATS.

Hoewel hier vooral cursisten aan meedoen die de basisopleiding hebben afgerond, is de Werkplaats nadrukkelijk opengesteld voor alle gemotiveerde schilders met de nodige vaardigheden die in groepsverband willen schilderen en van elkaar willen leren!

De kosten bedragen € 1275,- excl. modelgeld en materiaal. Voor meer informatie of om in te schrijven mail je naar mail@ardibrouwer.nl


Locatie: Zuidlarenstraat 57

Meer van: Ardi Brouwer