Cursus Zing! (Koor + Masterclasses 35+)

Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om dat op een laagdrempelige manier samen met anderen te doen? Wil je na je werkdag even ontspannen? Geef je dan op voor deze cursus. We zijn een enthousiast groepje vrouwen dat vorig jaar onder leiding van Evelien van start is gegaan. We zingen canons, circle songs en één- of tweestemmige liedjes, van ‘Sittin’ on the Dock of the Bay’ tot ‘Mamma Mia’ en ‘Hallelujah’. We breiden ons repertoire steeds verder uit.

Zangervaring is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te doen (maar dat is natuurlijk altijd handig meegenomen).

Eén keer per maand na de koorles is er een techniekuurtje waarin we focussen op een bepaald zangthema (bijv. ademhaling en ademsteun, hoge noten halen, volume maken).

Je kunt een gratis proefles doen. Mannen zijn ook welkom! Aanmelden kan via deze website of stuur een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com.

Wat je moet weten

De cursus duurt van 8 jan t/m 16 juli. Je kunt ook op een later moment instappen.

De cursus is speciaal voor volwassenen (35+)

De cursus bestaat uit wekelijkse koorlessen + een maandelijks techniekuurtje

De lessen zijn iedere week op dinsdag van 17:30-18:30 in het Koorenhuis (Prinsegracht 27). Eén keer per maand is er op dinsdag na het koor een techniekuurtje (de les is dan van 17:30 tot uiterlijk 19:30 uur).

De kosten voor de cursus (bij inschrijving vanaf 8 jan) bedragen €319 (incl. 21% btw).


Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland