Cursus Zing! Koor 35+ (najaar 2019)

Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om dat op een laagdrempelige manier samen met anderen te doen? Wil je na je werkdag even ontspannen? Geef je dan op voor deze cursus. We zijn een enthousiast groepje vrouwen dat in 2017 onder leiding van Evelien van start is gegaan. We zingen canons, circle songs en één- of tweestemmige liedjes, van ‘Sittin’ on the Dock of the Bay’ tot ‘Mamma Mia’ en ‘Hallelujah’. We breiden ons repertoire steeds verder uit.

Zangervaring is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te doen (maar dat is natuurlijk altijd handig meegenomen).

Ongeveer één keer per maand na de koorles is er een uurtje voor tips&tricks waarin je vragen kunt stellen over je eigen stem en Evelien tips geeft om met meer gemak te kunnen zingen. Soms focussen we op een bepaald zangthema (bijv. ademhaling en ademsteun, hoge noten halen, volume maken).

Je kunt een gratis proefles doen. Mannen zijn ook welkom! Aanmelden kan via deze website of stuur een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com.

Wat je moet weten

De cursus duurt van 10 september t/m 17 december 2019. Je kunt ook op een later moment instappen.

De cursus is speciaal voor volwassenen (35+).

De cursus bestaat uit 13 wekelijkse koorlessen + 3 tips & tricks-uurtjes.

De lessen zijn iedere week op dinsdag van 17:30-18:30 in het Koorenhuis (Prinsegracht 27). Het uurtje tips & tricks is aansluitend aan de koorles (de les is dan van 17:30 tot uiterlijk 19:30 uur).

De kosten voor de cursus (bij inschrijving vanaf 10 sept) bedragen €176 (incl. 21% btw). Je kunt ook later instappen. Het te betalen lesgeld wordt berekend aan de hand van het aantal lessen in de resterende cursusperiode.

In aanvulling op deze cursus kun je met korting 2 privélessen van 30 minuten volgen. Hiervoor betaal je dan €64 incl. 21% btw. De totaalprijs voor de cursus –bij volledige inschrijving- is €240 incl. btw.


Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland