Cursus Zing! Koor 40+ (voorjaar 2020)

Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om dat op een laagdrempelige manier samen met anderen te doen? Wil je na je werkdag even ontspannen? Geef je dan op voor deze cursus. We zijn een enthousiast groepje dat in 2017 onder leiding van Evelien van start is gegaan. We zingen canons, circle songs en één- of tweestemmige liedjes, van ‘Sittin’ on the Dock of the Bay’ tot ‘Mamma Mia’ en ‘Hallelujah’. We breiden ons repertoire steeds verder uit.

Zangervaring is niet vereist en je hoeft geen noten te kunnen lezen om mee te doen (maar dat is natuurlijk altijd handig meegenomen).

Je kunt een gratis proefles doen. Mannen zijn ook welkom! Aanmelden kan via deze website of stuur een mailtje naar evelienstormmusic@gmail.com.

Wat je moet weten

De cursus duurt van 7 januari t/m 14 juli. Je kunt ook op een later moment instappen.

De cursus is speciaal voor volwassenen (40+).

De cursus bestaat uit wekelijkse koorlessen.

Van januari t/m april is Evelien met zwangerschapsverlof. Patricia Wisse neemt dan de lessen over. De lessen zijn van januari t/m april iedere week op dinsdag van 18:00- 19:00, en vanaf mei iedere week van 17:30-18:30 uur in het Koorenhuis (Prinsegracht 27).

De kosten voor de cursus (bij inschrijving vanaf 7 januari) bedragen €242 (incl. 21% btw). Je kunt ook later instappen. Het te betalen lesgeld wordt berekend aan de hand van het aantal lessen in de resterende cursusperiode.


Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland