individuele lessen voor jongeren (2018/2019)

In de individuele zanglessen ga je veel zingen en werken we samen aan o.a. een gezonde techniek, interpretatie, presentatie en improvisatie. Het werken aan techniek zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit ademhaling, ademsteun, hoge en lage noten halen en meer volume maken. We werken aan nummers die je zelf uitkiest of die ik voor je uitzoek. Dat kan van alles zijn: van singer-songwriterachtige liedjes van Ed Sheeran en popballads van Adele tot funky nummers van Bruno Mars en jazzstandards van Ella Fitzgerald.

Bij de individuele zanglessen staat persoonlijke ontwikkeling voorop: ik zal altijd kijken wat bij jou past en wat je nodig hebt. Verder vind ik het belangrijk dat je in de lessen veel dingen kunt uitproberen op muzikaal en technisch gebied en dat je altijd al je ‘domme’ vragen mag stellen!

Ieder half jaar organiseer ik een uitvoering waar mijn leerlingen kunnen optreden.

Lessen zijn 30 of 45 minuten en zijn voor beginners en gevorderden. Dag/tijdstip in overleg. Wil je lessen volgen, een proefles aanvragen of meer info? Schroom niet om contact op te nemen via deze site, mail (evelienstormmusic@gmail.com) of telefoon (06-45864662). Klik op mijn naam om meer achtergrondinformatie over mijzelf te kunnen lezen.

Wat je moet weten

De les is speciaal voor jongeren
De lessen zijn op de Prinsegracht 27
Kosten zijn €22,50 (30 minuten) of €33,75 (45 minuten)


Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland