Individuele lessen voor jongeren (voorjaar 2020)

Van januari t/m april 2020 ben ik met zwangerschapsverlof. Je kunt je weer inschrijven voor lessen op maandag of dinsdag vanaf 11/12 mei!

In de individuele zanglessen ga je veel zingen en werken we samen aan o.a. een gezonde techniek, interpretatie, presentatie en improvisatie. Het werken aan techniek zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit ademhaling, ademsteun, hoge en lage noten halen en meer volume maken. We werken aan nummers die je zelf uitkiest of die ik voor je uitzoek. Dat kan van alles zijn: van singer-songwriterachtige liedjes van Ed Sheeran en popballads van Adele tot funky nummers van Bruno Mars en jazzstandards van Ella Fitzgerald.

Bij de individuele zanglessen staat persoonlijke ontwikkeling voorop: ik zal altijd kijken wat bij jou past en wat je nodig hebt. Verder vind ik het belangrijk dat je in de lessen veel dingen kunt uitproberen op muzikaal en technisch gebied en dat je altijd al je ‘domme’ vragen mag stellen!

Ieder half jaar organiseer ik een uitvoering waar mijn leerlingen kunnen optreden.

Lessen zijn 30 of 45 minuten en zijn voor beginners en gevorderden. Wil je lessen volgen, een proefles aanvragen of meer info? Schroom niet om contact op te nemen via deze site, mail (evelienstormmusic@gmail.com) of telefoon (06-45864662). Klik op mijn naam om meer achtergrondinformatie over mijzelf te kunnen lezen.

Wat je moet weten

De les is speciaal voor jongeren jonger dan 21 jaar.
De lessen zijn op de Prinsegracht 27
Je kunt elke week of om de week les volgen.
Dag/tijdstip in overleg.
Deze cursus loopt van mei t/m juli (tot de zomervakantie). Je kunt later instappen. Het lesgeld wordt dan berekend aan de hand van het aantal resterende lessen in de cursusperiode.

De tarieven zijn, bij volledige inschrijving van mei t/m juli:
30 min €209,25 (9 lessen, elke week) (€23,25 per les)
30 min €116,25 (5 lessen, om de week) (€23,25 per les)
45 min €312,75 (9 lessen, elke week) (€34,75 per les)
45 min €173,75 (5 lessen, om de week) (€34,75 per les)

Je bent altijd welkom om een vrijblijvende proefles te volgen van 30 minuten voor €15.


Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Inschrijven

Dag/Tijd: Dinsdag :
Dag/Tijd: Maandag :


Dag/Tijd: : Start: