Individuele les voor kinderen 6+ (voorjaar 2020)

Van januari t/m april 2020 ben ik met zwangerschapsverlof! Je kunt je weer aanmelden voor lessen op maandag of dinsdag vanaf 11/12 mei.

In de individuele zanglessen gaan we heel veel zingen! Je leert leuke Nederlandstalige en Engelse liedjes en misschien zelfs een liedje in een andere taal, zoals Spaans. Verder mag je liedjes zingen van je favoriete artiesten. Misschien hou je heel erg van Disney, Kinderen voor Kinderen of het Junior Songfestival. Of je vindt het heel erg leuk om mee te zingen met Miss Montreal, Ariana Grande of Adele.

In de lessen doen we zangoefeningen, en leer je hoe je het beste kunt zingen. Verder kun je uitproberen hoe het is om met een microfoon te zingen, en natuurlijk leer je jezelf te presenteren op een podium. Misschien hou je wel erg van dansen, dan kunnen we kijken hoe je kunt zingen en bewegen tegelijk.

Lessen zijn 30 minuten. Dag/tijdstip in overleg. Je kunt elke week of om de week lessen volgen. Je kunt ook samen met een vriendje of vriendinnetje op les gaan (neem contact op voor meer info).

Wil je lessen volgen, een proefles aanvragen of meer info? Neem dan contact op via deze site, mail (evelienstormmusic@gmail.com) of telefoon (06-45864662). Klik op mijn naam om meer achtergrondinformatie over mijzelf te kunnen lezen.

Wat je moet weten

De les is speciaal voor kinderen
De lessen zijn op de Prinsegracht 27
Kosten zijn €23,25 voor 30 min (bij om de week of elke week lessen)


Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland

Inschrijven

Dag/Tijd: : Start: 12/05/20
Dag/Tijd: : Start: 11/05/20


Dag/Tijd: : Start: