Zangles in een groepje voor 3-4 personen

In deze cursus krijg je tien individuele zanglessen in groepsverband. De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 4 personen. Je kunt je samen of alleen opgeven.

In de lessen werken we aan onder andere een gezonde techniek, interpretatie en presentatie. We werken aan nummers die je zelf uitkiest of die ik voor je uitzoek. Dat kan van alles zijn: van poprepertoire en jazzstandards tot Bossa Nova- en rocknummers. Tijdens de techniekoefeningen kunnen we ons focussen op bijvoorbeeld ademhaling, ademsteun, hoge en lage noten halen en meer volume maken.

Persoonlijke ontwikkeling staat voorop: ik zal altijd kijken wat bij jou past en wat je nodig hebt. Verder vind ik het belangrijk dat je in de lessen veel dingen kunt uitproberen op muzikaal en technisch gebied en dat je altijd al je ‘domme’ vragen mag stellen! Elk seizoen organiseer ik uitvoeringen waar mijn leerlingen kunnen optreden.

Wil je je opgeven, een proefles aanvragen of meer info? Schroom niet om contact op te nemen via deze site of door te mailen naar evelienstormmusic@gmail.com of te bellen naar 06-45864662.

Wat je moet weten

  • De lessen zijn bedoeld voor beginners en gevorderden. De groepjes worden gevormd naar leeftijd (kinderen/volwassenen)
  • De cursus bestaat uit 10 lessen van 60 minuten

Tarieven

  • Groepje van 3: €237 p.p. (< 21 jaar); €286 p.p. (21 jaar en ouder)
  • Groepje van 4: €178 p.p. (< 21 jaar); €215 p.p. (21 jaar en ouder)

Locatie: Prinsegracht 27, Den Haag, Nederland