Blokfluitles voor spelers die graag tijd nemen voor muzikale verdieping

//Blokfluitles voor spelers die graag tijd nemen voor muzikale verdieping

Blokfluitles voor spelers die graag tijd nemen voor muzikale verdieping

 

Flauto dolce, g-alt, voice flute, sopranino, bas. Blokfluiten heb je in allerlei soorten en maten. Gemaakt van verschillende houtsoorten in diverse modellen: allemaal zijn ze warm van klank. Althans, als je weet hoe je die klank tevoorschijn tovert. Dáár help ik je graag bij als blokfluitist. Bovendien krijg je mijn inspiratie en bagage als speler en muziekverteller er gratis bij!

BLOKFLUIT
Noten lezen en spelen is één ding. Er zelf muziek van maken een tweede en dáár gaat het om in de lessen. Vergroot je muziekkennis. Maak van muziek je eigen verhaal. Gemotiveerde blokfluitisten- beginners en gevorderden- kunnen bij mij terecht voor bruisende blokfluitlessen. Met en zonder notenschrift. Leer over ‘woorden en zinnen’, articulatie. Maar vooral: heb en hou plezier in het zelf muziek maken!

KEUZE
De lesstof wordt afgestemd op de leerling. Jazz, wereld, vrije impro, barok, hedendaags: veel is er mogelijk op sopraan, alt, tenor en basblokfluit. En neem vooral je eigen muzieksmaak mee! De frequentie spreken we gezamenlijk af. Ik kan je alles vertellen over de voorwaarden.

INSTRUMENT
Graag help ik je bij het uitzoeken van een goed instrument dat bij jou past. Wil je een fabrieksinstrument of ga je voor handbouw. Welke houtsoort , welk model? Vraag me vooral vóór je aankoop om advies!

INFO
Ben je enthousiast en tussen de  7 en 110 jaar?
Dan kun je terecht voor:

  • Reguliere blokfluitles alle nivo’s
  • Privé- & groepsles
  • Opfriscursus- spijker je blokfluitspel bij!
  • Strippenkaart voor 10 lessen mogelijk
  • Met en zonder bladmuziek mogelijk
  • Speciale aandacht voor vrije improvisatie

Dinsdag is in principe dé lesdag. Locatie is KOO, Studio Hoor of aan huis.
Informeer naar de voorwaarden.

KOSTEN
Afhankelijk van je keuze en mogelijkheden betaal je tussen de €14,50- €32 voor een les. Lees verder op https://studiohoor.brechtjeroos.nl/kosten/

Bel of mail me gerust en graag tot hoors!
Studio Hoor Muziekeducatie
Brechtje
06 21924699 brechtje[at]brechtjeroos.nl

REACTIE
Brechtje is een fantastisch onderzoekend muzikant met een superbe vormgevoel en een grandioos gevoel voor articulatie. Ik bewonder haar daarvoor! Wat ik van haar heb geleerd, laat zich met woorden nauwelijks beschrijven. Zij heeft mijn leven echt verrijkt! Joris van Glabbeek

 


Locatie: Koorenhuis of een locatie in overleg (kan bij leerling thuis zijn)


Inschrijven

Docent

Luisteraars en spelers gloeiende oren en glimmende ogen bezorgen, dát is wat ik graag doe als muziekpedagoog, muziekverteller en muzikant!
Over Brechtje
2018-07-25T09:46:42+00:00 Door |