Wat betekent het corona-virus voor de activiteiten van KOO?

Ons werk op scholen

De maatregelen met betrekking tot het indammen van het corona-virus worden verder aangescherpt. Ook basisscholen en middelbare scholen zullen hun deuren sluiten tot en met 6 april. KOO zal aankomende dagen met de scholen kijken naar een passende oplossing voor de gemiste kunstlessen. Ook zullen wij inventariseren of onderwijs op afstand op prijs wordt gesteld.

Ons werk binnen het sociaal domein

Naast ons werk op scholen, voeren veel docenten werkzaamheden uit binnen het sociaal domein. Zo zijn er diverse ouderenprojecten in volle gang. In samenspraak met onze partners zullen wij datgene doen wat wenselijk is. Uiteraard is het docenten niet toegestaan op een project met kwetsbare doelgroepen te verschijnen indien hij/zij verschijnselen vertoont die in verband kunnen worden gebracht met het COVID-19 virus. Bij verkoudheid, hoesten, niezen, luchtwegklachten en koorts dient de kunstvakdocent zich meteen ziek te melden. Alle docenten zijn van deze maatregel op de hoogte gebracht.

Ons cursusaanbod voor particulieren

Volgt u een cursus via KOO, dan zult u door de docent zelf op de hoogte worden gesteld over de voortgang van de cursus. Voor vragen kunt u rechtstreeks bij de betreffende docent terecht.

Vragen?

Alle betrokkenen zijn geinformeerd over de maatregelen en de consequenties daarvan. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons het beste per mail bereiken via info@koo.nl, omdat wij conform de richtlijnen komende periode veel thuiswerken.