55+ en hou je van muziekmaken, toneelspelen, zingen, bewegen… meld je aan voor deze muziektheaterproductie!

///55+ en hou je van muziekmaken, toneelspelen, zingen, bewegen… meld je aan voor deze muziektheaterproductie!
Zandlopers

Ben je 55+, hou je van muziekmaken, zingen, toneelspelen en/of dansen en bewegen? Dan is de nieuwe grootschalige muziektheaterproductie ZANDLOPERS iets voor jou!

Huis van Vervoering, dé Haagse theaterbroedplaats voor 55+, van Grey Vibes en KOO organiseert een unieke muziektheaterproductie op een bijzondere Haagse locatie onder leiding van theatermakers Jeroen de Graaf, Roeland Drost, Ninke Overbeek en Annoushka Claassens.

Wat wil de oudere generatie van nu achterlaten voor de oudere generatie van later? Wat wil zij overdragen aan andere generaties? Welke fysieke herinneringen wil zij onthouden voor de toekomst?
Een muzikale voorstelling over geloof in de toekomst, over terugblikken en vooruitkijken, over een zoektocht naar een wereld zoals we die samen zouden willen hebben. Zoals we hem samen nog herinneren. Wat kunnen we van elkaar leren? Welke levenservaringen hebben mensen uit alle windstreken met elkaar gemeen?

Voor dit unieke theaterproject zijn we op zoek naar actieve, enthousiaste en creatieve 55-plussers uit Den Haag en omgeving. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar theater en een avontuur durft aan te gaan!

Ben jij één van die vijfenvijftig 55-plussers die we zoeken?

Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier, zodat we je kunnen uitnodigen voor de oriëntatie- en selectie dag op zaterdag 16 maart 2019.

Details

Repetitieperiode: 3 april t/m 1 juni 2019
Repetitiedagen: woensdagavond en zaterdag overdag. Incidenteel zijn er op maandag deelrepetities.
Montage periode en try out: 4 t/m 6 juni 2019
Voorstellingen: 7 (première) t/m 22 juni 2019
Deelnemersbijdrage: € 55,00 of € 27,50 met Ooievaarspas

Wil je liever helpen achter de schermen? Graag! We kunnen je hulp goed gebruiken voor het licht, geluid, klussen, catering, decor, kostuums en nog veel meer.

Wij hebben er ontzettend veel zin in! Jij ook? Mail dan vóór 1 maart het aanmeldingsformulier naar info@huisvanvervoering.nl en je ontvangt nadere informatie over de locatie en aanvangstijd voor de oriëntatie- en selectiedag.

2019-02-06T11:02:32+00:00 Door |